NOTIS: Artikel di blog ini tidak berkaitan sama ada dgn yg hidup / mati. Sekiranya ada persamaan, ianya mungkin kuasa dan kehendak Allah swt. Oleh itu, andai terkurang, ianya kerana diri saya seorang insan biasa, dan kalaupun ada kelebihan, ianya anugerah dari Sang Pencipta. Anda bebas untuk menegur saya andai ada kesilapan. Untuk mengambil artikel di blog ini, seperti biasa, kredit / link kan pada blog ini. P/S: Kredit utk owner gambar awek yg menjadi my side banner. Harap maklum.

Wednesday, May 19, 2010

Link Xchange

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera,

Terima kasih pada mereka yang sudi bertukar2 link dengan saya. Semoga dengan adanya pertukaran link ini, blog masing2 akan semakin bertambah meriah dan perkongsian ilmu itu berlaku. Apapun, sebelum bertukar link, anda bolehlah memilih yang mana satu button milik blog saya untuk dipaparkan di blog anda. :)

Banner 125 X 125

Bicara WanitaPixel Badge (Pink)

Bicara WanitaPixel Badge (Blue)

Bicara WanitaCool Logo

Bicara WanitaNormal Text

Bicara Wanita  © ***Note:

Untuk mereka yang telah bertukar link dengan Bicara Wanita, anda boleh melihat pada tab "Sahabat" di tabview menu pada bahagian bawah sebelah kiri halaman blog untuk melihat link anda.

For those who exchanged the link with Bicara Wanita, please refer to the bottom-left part of the blog on the tabview menu named "Sahabat" to see your link.


Truthfully,

 

Mahu link anda di sini? Sila KLIK DI SINI!

----------------- A -----------------
ANWC Avenue
All Information Avenue

----------------- K -----------------
Kala Prahara Menerjah
Keajaiban Al-Quran
Kelab Setiausaha DBKL
Keluarga Sakinah (FB)

----------------- N -----------------
Not Necessarily Ur Cuppa

----------------- R -----------------
Rintihan Hati Tak Terucap

----------------- T -----------------
tENtaNg aKu [^_^]v

In Progress
In Progress
In Progress

Blog Archive